RSS

SA INTELEGEM MEDIEREA (1)

22 nov.

Intrebare: POT APELA LA MEDIERE IN TIMP CE AM DEJA PROCESUL PE ROLUL UNEI INSTANTE DE JUDECATA?mediator negreanu baia mare cluj napoca 

Raspuns: DA. INCLUSIV DACA AI PROMOVAT RECURS SAU APEL! PANA LA RAMANEREA DEFINITIVA SI IREVOCABILA A HOTARARII JUDECATORESTI, AI SANSA STINGERII LITIGIULUI (procesului) PRIN INSTITUTIA MEDIERII.

Persoanele (justitiabilii ) implicate intr-un proces aflat in desfasurare, indiferent daca este de natura civila sau penala (aici intreaba mediatorul care fapte penale se preteaza medierii), pot rezolva (inchide) disputa (procesul) prin medierea acestuia. 

Asadar, nu conteaza daca ai platit deja onorariu avocatilor sau juristilor, care au asigurat apararea ori expertilor judiciari, care si-au facut cunoscuta opinia. Deasemenea nu conteaza daca si cat ai platit taxe judiciare de timbru…..cuantumul tuturor acestor cheltuieli nu va ramane la acest nivel pentru ca, nu-i asa, urmeaza si apelul sau recursul !!! Alti bani, alta distractie in toate partile si felurile! Nu ati terminat inca cu astfel de cheltuieli ! 

Deci, in situatia in care simtiti ca e momentul sa rezolvati prin mediere procesul in care sunteti implicat, sunati mediatorul dumneavoastra!

Veti fi surprinsi sa aflati ca, in anumite conditii, chiar puteti sa va recuperati o parte din banii deja investiti in proces ! 

Biroul de Mediator Negreanu Aurelian Catalin, sediul din Baia Mare, ofera tuturor clientilor care au deja un proces pe rolul instantelor, GRATUITATE TOTALA in analiza cazului si evaluarea sanselor de reusita prin Institutia Medierii.
Cu stima, 

Birou de Mediator Negreanu Aurelian Catalin

Romania 430222

Baia Mare, Str. George Cosbuc 27/13
Facebook: Mediator Negreanu Aurelian Catalin

Twitter: Mediator Baia Mare

http://www.mediatorbaiamare.wordpress.com
email: mediatornegreanu@gmail.com
GSM Tel: 0740 827 827
WhatsApp& Viber : 00 4 0740 827 827

Skype: popac1975

LinkedIn: Negreanu Aurelian Catalin – Mediator
© Ideile si conceptele cuprinse in prezentul material se supun rigorilor legii privind drepturile de autor si nu pot fi insusite sau folosite fara acordul autorului.

#divorteazaonline

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 22 noiembrie 2016 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: