RSS

SA INTELEGEM MEDIEREA (3)

22 nov.

Intrebare: MUNCESC IN STRAINATATE IAR RELATIILE MELE CU SOTUL / SOTIA S-AU RACIT DE MULT TIMP. DORESC SA STIU DACA POT DIVORTA ALEGAND MEDIEREA, ASTFEL INCAT SA NU FIU NEVOIT SA VIN IN TARA LA INTOCMIREA ACTELOR DE DIVORT SI LA TERMENELE DE JUDECATA, DEOARECE OBLIGATIILE DE SERVICI NU-MI PERMIT ACEST LUCRU IAR CHELTUIELILE CU DEPLASAREA SUNT DESTUL DE MARI.
   

   
Raspuns: DA, SE POATE ALEGE MEDIEREA CA MIJLOC DE REALIZARE A DIVORTULUI, IMPREUNA CU TOATE CELELALTE ASPECTE LEGALE CARE TREBUIESC INDEPLINITE, ODATA CU HOTARAREA DE A DIVORTA.
Imediat ce mediatorul a fost solicitat cu privire la acest lucru, va contacta partea cealalta, iniferent daca aceasta este in tara sau strainatate iar mijlocul de semnare si acceptare a documentelor si conditiilor legale care trebuiesc indeplinite, este curierul rapid sau/si posta electronica.

Deasemenea, folosind mijloacele de comunicare precum Skype, Messenger sau altele, sotii, impreuna sau separat, vor stabili si negocia aspecte care tin de desfacerea casatoriei. Asadar, putem spune ca divortul se va realiza „ON LINE”.

In cazul in care unul dintre soti este in tara, lucrurile devin mult mai facile, prezenta fizica a acestuia in biroul mediatorului, simplificand si accelerand considerabil procedurile si timpul pana la care un judecator va pronunta hotararea privind desfacerea casatoriei.

Pentru partea care nu va fi prezanta in tara, se impune delegarea in forma autentica a unei persoane (mama, tata, nasi, rude apropiate sau prieteni). Aceasta va trebui sa fie prezenta, in locul sotului care este in strainatate, la termenul stabilit de judecator.

Asadar, apelati mediatorul dumneavoastra telefonic, pe Facebook, Skype, WhatsUp, inclusiv in cazul in care doriti desfacerea casatoriei dar si PENTRU ORICE ALTE PROBLEME / PROCESE pe care le aveti in tara iar dumneavoastra nu puteti fi prezenti fizic. Veti avea ocazia sa descoperiti cat de folositoare si benefica va poate fi medierea.

Birou de Mediator Negreanu Aurelian Catalin, sediul din Baia Mare, ofera GRATUITATE TOTALA in cazul analizei situatiei dumneavoastra, a posibilitatii si evaluarii sanselor de rezolvare a acesteia, prin Institutia Medierii. Adica: NU TREBUIE SA PLATITI TAXA DE CONSULTANTA 🙂

Cu stima, 
Birou de Mediator Negreanu Aurelian Catalin

Romania 430222

Baia Mare, Str. George Cosbuc 27/13

GSM Tel: 0740 827 827 

WhatsApp & Viber : 00 4 0740 827 827

Skype: popac1975

website: http://www.mediatorbaiamare.wordpress.com
email: mediatornegreanu@gmail.com

Facebook: Mediator Negreanu Aurelian Catalin

Twitter: Mediator Baia Mare

LinkedIn: Negreanu Aurelian Catalin – Mediator

© Ideile si conceptele cuprinse in prezentul material se supun rigorilor legii privind drepturile de autor si nu pot fi insusite sau folosite fara acordul autorului

#divorteazaonline

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 22 noiembrie 2016 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: